Clujul va avea un centru național de promovare și informare turistică

Administraţie Din oraş

Proiectul Național de Informare și Promovare a Potențialului Turistic din Cluj finanțat prin Programul Operațional pentru Dezvoltarea Regională a fost finalizat.

1454297_617880514934972_975242293_n

Acest centru de informare și promovare turistică din Cluj se găsește în incinta Muzeului Etnografic al Transilvaniei și are ca obiectiv general promovarea turismului românesc din Transilvania de Nord în țară și în străinătate.

Scopul Centrului Național de promovare din Cluj este de a prezenta toate ofertele și atracțiile turistice locale, în scopul creșterii numărului turiștilor în județ, regiune și în toată țara. Acest centru pune la îndemâna turiștilor și a celor interesați de vizitarea unor locuri din Cluj o bază de date privind ofertele locale de cazare, posibilități de petrecere a timpului liber precum și orice alte facilități care pot însoți o călătorie turistică.

Este un obiectiv foarte important pentru toată Transilvania, deoarece deține informații utile despre zone turistice pentru cei care doresc să vină aici. Pe viitor vom încerca să tot completăm această bază de date cu informații turistice pentru a avea cât mai multe informații – a declarat Președintele și reprezentantul legal al proiectului, Dorin-Horea Uioreanu.

Valoarea totală a acestui centru de informare este de peste 450.000 lei, din care 315.031 lei finanțare nerambursabilă din fondul European, la care a mai contribuit și finanțarea  nerambursabilă din bugetul național și cofinanțarea de la Consiliul Județean Cluj.

Pentru mai multe informații doritorii pot accesa site-ul proiectului www.cniptcluj.ro sau adresa de e-mail cjc@cluj.ro.

– Victoria Nicoleta Algeorge

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts