Clujul în pași de step

Divertisment Educaţie

Din 3 Februarie 2014, clujenii vor avea ocazia să participe la un curs de step, ce se va desfășura pe durata a 3 luni, la Cercul Militar din Cluj-Napoca.

securedownload (1)

Începem cu pașii de bază: step, heel, shuflle… învățăm alfabetul stepului și apoi începem să combinăm pașii între ei, să creăm mici fraze ritmice, să le punem pe muzică și să lucrăm chiar o coregrafie sau două; cam asta se întâmplă la primul nivel: cei care vin la curs învață și ei să combine pași, uneori își creează propriile combinații de pași și chiar mici momente, lucrăm și în echipe mai mici de 2-3, dar și coregrafii de grup, pe muzică,

spune Dana Cavaleru, cea care va susține și va preda cursurile.

Dana Cavaleru a fost instruită de Gheorghe Vișu, a făcut parte din trupa lui Dan Puric, a lucrat cu diferiți coregrafi străini. În 2012 a urmat cursuri la Broadway Dance Center NYC, iar în 2013 a participat la Tap Dance Festival de la Praga unde a avut ocazia să lucreze cu dansatori consacrați ai step-ului precum Jason Samuel Smith, Chole Arnold, Michelle Dorrance. A început să predea step din 2009, în București, având astăzi 4 grupe de cursanți.

Pentru informații și înscrieri, accesați următoarele adrese: dcavaleru@yahoo.com sau http://scoaladestep.com/.

– Noemi Csaszar și Andrada Gherman / Sursa fotografiei: http://scoaladestep.com/

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts