Clujul fruntaş la reabilitare termică

Administraţie Din oraş

Guvernul României a aprobat în şedinţa de ieri bugetul pentru reabilitarea termică a blocurilor din ţară. Clujul a  primit peste 15 procente, iar municipiul se află pe primul loc la capitolul reabilitare termicăGuvernul României a aprobat în şedinţa de ieri bugetul pentru reabilitarea termică a blocurilor din ţară. Clujul a  primit peste 15 procente, iar municipiul se află pe primul loc la capitolul reabilitare termică.

„Sunt foarte bucuros, atât eu cât şi pentru cetăţenii Clujului. Suntem oraşul cu cele mai multe blocuri acceptate şi aceasta este doar prima etapă.Urmează în partea a doua a anului o altă hotărâre de guvern care va cuprinde probabil alte locuri”, a declarat primarul Clujului, Sorin Apostu.

Ceea ce trebuie să ştie clujenii este că cei care îşi vor reabilita blocul vor beneficia de reduceri la cheltuielile de întreţinere.

Costul total pentru proiectul ce include 76 de blocuri este de aproximativ 77 de milioane. Jumătate din sumă va fi acordată de Guvern, 30% de către Consiliul Local iar 20% de către locatarii imobilelor.

Volosciuc Iuliana

Foto: Otilia Chiş

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts