Clujenii și-au mutat sufrageria la cinema, în cadrul Best Film Awards

Eveniment UBB Radio

Compania de producție de muzică de film, ScoreKraft, organizează în perioada 13-15 ianuarie, la Cinema „Mărăști” și localul „Insomnia Cafe” din Cluj-Napoca, competiția internațională de film independent din mediul online, intitulată Best Film Awards.

Startul competiției a avut loc vineri, 13 ianuarie, la Cinema „Mărăști”, unde timp de aproximativ 6 ore, toți cei prezenți au putut viziona producții diferite de film, de la filme romantice la filme horror.

Mottoul ediției de anul acesta, pe care noi o organizăm la Cluj-Napoca, este Mută Sufrageria Ta la Cinema. Asta este defapt și miza. Să încercăm să scoatem oamenii din casă, să-i aducem la cinema, să vadă filme bune, pe care probabil nu ar avea curajul să le caute în sufrageria lor, și simțindu-se ca la ei în sufragerie. , a declarat Irina Radu, Director Artistic Best Film Awards

Best Film Awards este o competiție internațională de film independent din mediul online care caută cele mai bune producții din întreaga lume. În cadrul competiției, s-au înscris 17 țări. Cei care vor veni la Best Film Awards vor vedea filme de lungmetraj sau scurtmetraj din categorii precum: dramă, animații, fileme-documentare, fantasy, music videos, chiar și producții realizate de studenți. Accesul în cadrul evenimentului este liber.

Ne dorim filme cât mai bune și profesioniste. Totodată, competiția noastră se adresează atât debutanților în lumea cinematografică, cât și celor cu experiență. Vrem să fim cât mai profesioniști și vrem să fim cât mai atenți la scenarii, regii, concepte regizorale, la montaj s.a Încercăm cumva să cuprindem toate elementele care compus un film și să ne asigurăm că ele sunt la cote maxime. Sperăm să avem sălile pline. Există o platformă de rezervări online unde oamenii se pot înscrie. Până în prezent, avem un număr mare de rezervări și sperăm să se întâmple asta în toate cele trei zile de festival., a mai declarat Directorul Artistic.

Evenimentul este organizat de ScoreKraft, o companie de producție de muzică de film care printre proiecte numeroase și importante atât pe plan muzical cât și de producție de film sau reclame, concerte și evenimente culturale cuprinde și organizarea unor festivaluri de film printre care și Best Film Awards.

Noi avem un maraton în plan și-n desfășurare în luna ianuarie pentru că pornim de la Cluj-Napoca în acest weekend cu Best Film Awards, weekend-ul viitor, 20-22 ianuarie, ne mutăm la Târgu-Mureș cu Transylvania Cinema Awards, iar în weekend-ul 27-29 ianuarie ne găsiți la București cu festivalul de film, Bucharest Best Film Awards., a mai afirmat Irina Radu, Director Artistic Best Film Awards.

Evenimentul a fost bine primit de toți cei prezenți care s-au declarat plăcut impresionați de inițiativa celor de la ScoreKraft.

Este o idee traznită, dar foarte faină și-mi place că ceea ce vizionăm în cadrul Best Film Awards nu este la fel cu filmele de la TV., afirmă unul dintre participanți.

Mi-am mutat canapeaua, iar acum aștept să fiu plăcut impresionat de ceea ce voi vedea aici.

Îmi place și mă bucur că am ce să fac în acest weekend.

Best Film Awards este organizat de compania de muzică de film ScoreKraft și se află la prima ediție.

Cristina-Ioana Năstasă/ Sursa foto: Laura Revnic

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts