Clujenii care prezintă urgențe stomatologice le pot trata într-un centru special creat pentru astfel de probleme, pe strada Avram Iancu

Din oraş UBB Radio

Spitalul Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca a anunțat că a organizat un centru destinat urgențelor stomatologice, pe strada Avram Iancu nr. 31. Potrivit unui anunț publicat pe pagina de Facebook a Spitalului Clinic Județean, în cadrul centrului vor fi tratate probleme precum hemoragii, dureri puternice, infecții.. Centrul își desfășoară deja activitatea  de o săptămână și au beneficiat de serviciile de urgență stomatologică în jur de 190 de pacienți.

Din cauza faptului că în această perioadă Cabinetul de Urgență Stomatologică din cadrul UPU va fi închis, urgențele de chirurgie orală și maxilo-facială (traumatisme maxilo-faciale majore, abcese mari, extracții) vor fi asigurate în regim de gardă permanentă în cadrul secției de Chirurgie Orală și Maxilo-Facială de pe strada Cardinal Iuliu Hossu, nr. 37.

Înainte ca persoanele să se prezinte la centrul pentru preluarea urgențelor stomatologie, de pe strada Avram Iancu, nr.31, aceștia sunt rugați să sune la numărul de telefon 0752033127, iar după ce ajung la centru să prezinte cartea de identitate și declarația pe propria răspundere privind scopul deplasării.

La fața locului se va face triajul epidemiologic, într-un cort special amenajat, de către personalul medical specializat, iar apoi se va efectua triajul stomatologic.

Programul de funcționare va fi următorul:

  • Luni-Vineri, orele 08:00-20:00, respectiv 08:00-10:00 copii, iar 10:00-20:00 adulți
  • Sâmbătă-Duminică, orele 10:00-16:00, respectiv 10:00-12:00 copii, iar 12:00-16:00 adulți

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts