Cluj Arena îşi deschide porțile pentru clujeni

Din oraş Sport

Clujenii sunt invitați, luni, 25 aprilie, între orele 10.00 – 17.00, la acțiunea „Porţi deschise la Cluj Arena” organizată Consiliul Judeţean Cluj.

Accesul publicului pe şantierul viitorului stadion va fi facilitat cu scopul de a oferi clujenilor posibilitatea de a vedea stadiul lucrărilor.

Accesul se va realiza pe la intrarea dinspre fostul teren de zgură, fiind asigurat un traseu de vizitare special demarcat, care va permite vizualizarea stadionului în ansamblu. Intrarea va fi liberă.

„Dorim să le oferim clujenilor posibilitatea de a vedea stadiul lucrărilor la viitoarea arenă. Ştim că există un mare interes în acest sens, cu atât mai mult cu cât ne apropiem de finalizarea lucrărilor. Este un stadion al clujenilor, pentru clujeni şi va contribui, după finalizarea şi darea sa în funcţiune, la creşterea calităţii infrastructurii sportive de care beneficiază zona noastră. Profităm de perioada sărbătorilor pascale, pentru a permite accesul publicului, deoarece în restul timpului activităţile au un ritm susţinut, ceea ce face practic imposibilă organizarea unor astfel de acţiuni. Îi aşteptăm pe clujeni la arenă, şi acum, dar mai ales în cadrul evenimentelor pe care aceasta le va găzdui în viitor.”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Cluj Arena urmează să fie finalizat în cursul verii acestui an.

___________

Ana Giol

Foto: arhivă UBB Radio

 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts