Cluj Arena, gazda meciului dintre Generația de Aur și legendele FC Barcelona

Din oraş Sport

Pe data de 16 iunie, Cluj Arena va fi gazda unui meci spectaculos al legendelor din fotbalul mondial,  legendele FC Barcelona și Generația de Aur.

Echipa Barca Legends reprezintă modul prin care echipa catalană își onorează foști jucători ai echipei, totodată, fiind și o bună promovare la nivel global. Legendele Barcelonei vor juca sub conducerea antrenorului Albert Ferrer.

Echipa româniei este formată din naționala anilor ’90, naționala cu cele mai multe realizări din istorie. Niciunul dintre colegii din Generaţia de Aur, care au jucat în 1994, nu va lipsi, printre ei fiind Gică Hagi şi Ioan Ovidiu Sabău, iar în plus vor mai juca Chivu, Marica, Adrian Ilie, a declarat luni, 16 aprilie, Gică Popescu, într-o conferinţă de presă susţinută alături de Ioan Ovidiu Sabău şi de primarul Clujului, Emil Boc. Fostul internaţional român Gică Popescu va juca câte o repriză pentru fiecare dintre echipe.

Biletele early bird sunt  deja disponibile pe www.sportsfestival.com sau www.entertix.ro, cu prețurile de 25, 50, 130 sau 500 de lei.

– Andrei Căpitanu / Sursa fotografiei: SportsFestival

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts