Clean Cluj 2015

Din oraş

 

Proiectul intitulat “Clean Cluj”  are menirea de a curața străzile orașului timp de două zile, precum și râul Someș care în prezent este plin de gunoaie.

Începând de astăzi și până mâine orice persoană poate să participe la acest eveniment, care își propune să creeze și o interacțiune între oamenii care iau parte la întreaga activitate de curățire a orașului. Primii 150 de participanți care s-au înscris, beneficiază de câte un tricou personalizat Clean Cluj.

Clean Cluj își propune să fie un model de implicare civică europeană, prin care toate segmentele societății civile: autorități, ONG-uri, firme, studenți și biserici se implică împreună cu scopul de a schimba mentalitatea cetățenilor, dar și de a schimba poluarea!”  potrivit  lui Mădălin Potoroacă, inițiatorul proiectului.

Astăzi timp de 4 ore, aproximativ 200 de oamenii vor lua parte la curătirea orașului, dar și a clădirilor care sunt invadate de afișe vechi și grafity.

“Pe tot parcursul curațeniei, fiecare echipă va fi însoțită de câte un partener media care va filma și va face fotografi la tot ceea ce se întâmplă. Rezultatul acestor filmări va fi un fel de promo care să prezinte Clujul și să invite europenii saă vadă Capitala Europeană a Tineretului 2015!” a mai adăugat Mădălin Potoroacă.

După încheierea celor două zile de activitate, totul se va finaliza cu o festivitate la Cinema Mărăști unde participanți vor fi premiați.

Larisa Bîldea / Sursa fotografiei: adypetrisor.deviantart.com

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts