CFR-Timişoara 2-0

Din oraş Eveniment

Echipa CFR Cluj a obţinut o victorie categorică în faţa celor de la FC Timişoara. Clujenii şi-au recăpătat încrederea şi i-au dat o lovitură sub centură echipei lui Marian IancuEchipa CFR Cluj a obţinut o victorie categorică în faţa celor de la FC Timişoara. Clujenii şi-au recăpătat încrederea şi i-au dat o lovitură sub centură echipei lui Marian Iancu.

În prima repriză, „feroviarii” au început partida cu o serie de ratări la poarta adversă şi cu o lipsă de comunicare între jucători care a dus la un joc lipsit de spectaculozitate. Timişorenii au profitat de nesincronizarea clujenilor şi au atacat poarta lui Nuno Claro, însă fără succes de a marca.

Repriza a doua i-a avut protagonişti pe ceferişti. La numai 5 minute după fluierul arbitrului, atacantul Diego Ruiz marchează fără probleme în poarta timişorenilor. Asul din mânecă a lui Conceicao, Sebastian Dubarbier, a profitat de neatenţia  adversarilor şi a înscris pentru 2-0.

Antrenorul CFR-ului s-a declarat extrem de mulţumit de prestaţia jucătorilor săi. „Este o victorie corectă, nu sunt îndoieli. Am abordat jocul cu multă responsabilitate.Jucătorii încep să înţeleagă ideile mele, se văd unele îmbunătăţiri.”

Tehnicianul Timişoarei, Gabi Balint, a dat vina pe greşelile din apărare ale elevilor săi, dar a ţinut să felicite echipa din Gruia pentru jocul bun pe care l-au facut.

Din păcate, astăzi am fost cei învinşi. Pe undeva victoria este meritată, deşi am avut câteva momente bune la început. Dar CFR-ul este o forţă, ne-au dominat astăzi şi au marcat, ce-i drept,  pe greşelile noastre.

Ingrid Gozner

Foto: Thomas Câmpean

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts