CFR îşi revine?

Sport UBB Radio

Formaţia CFR Cluj a învins duminică, cu scorul de 4-0, pe teren propriu, echipa FC Braşov, într-o partidă din cadrul etapei a X-a a Ligii I.

În ciuda ocaziilor avute de braşoveni în primul sfert de oră, gazdele au fost cele care au deschis scorul în minutul 18 prin golul înscris de Bastos.

A urmat apoi momentul cheie al meciului consumat în minutul 34, atunci când portarul oaspeţilor îl faultează pe Culio în careu şi vede cartonaşul roşu lasându-şi echipa în 10 oameni şi oferindu-le clujenilor un penalty, transformat de Cadu în minutul 36.

Seria goluri este continuată de Traore, care în minutul 48, deşi se loveşte de coechipierul său Bastos, în careu, reuşeşte să trimită balonul în poartă pentru 3-0.

După pauză CFR-ul joacă în aceeaşi notă, şi rezultatul se vede în superbul gol marcat de De Zerbi, din lovitură liberă, în minutul 73.

Elevii lui Sorin Cârţu ar fi putut duce scorul la 5 la 0, însă Peralta nu reuşeşte transformarea unei lovituri de la 11 m, acordată pentru faultul în careu, în urma căruia Tonz a avut nevoi de îngrijiri medicale.

La fluierul de final al centralului Sebastian Colţescu, tabela de marcaj a indicat CFR Cluj-FC Braşov, 4-0, şi astfel  echipa din Gruia a obţinut o victorie importantă, atât pentru cele 3 puncte cât şi pentru a scoate formaţia clujeană din pasa proastă în care se afla şi să o ajute pe viitor, potrivit tehnicianului Sorin Cîrţu.Acesta din urmă  care a mai precizat că jocul arătat de CFR, în întâlnirea de duminică este jocul potrivit unei echipe campioane.

Clujenii au început partida cu următorul 11: în poartă Nuno Claro, fundaşi Rada, Cadu înlocuit în minutul 73 de Picolo, Alcantara şi Tony, la mijloc Kivuvu înlocuit în minutul 58 de DeZerbi, Culio, Peralta şi Emil Dică, iar în atac Bastos şi Traore înlocuit în minutul 63 de Bjelanovic.

În etapa cu numărul XI a Ligii I, CFR va întâlni în deplasare F.C. Vaslui.

Cristina Salvan

foto: Mihaela Cora

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts