CFR înainte de etapa secundă

Sport UBB Radio

Cu un singur punct în urma remizei cu Universitatea Craiova, din prima manşă a Ligii I, feroviarii clujeni pregătesc partida cu nou promovata Victoria Brăneşti gândindu-se doar la victorie, conform spuselor tehnicianului Andrea Mandorlini.

Deşi îi aşteaptă un meci greu, deoarece adversarul va fi motivat suplimentar prin prisma faptului că va înfunta campioana, antrenorul italian s-a arătat încrezător precizând că echipa sa arată mai bine decât acum 8 zlie.

De asemenea întoarcerea lui Peralta în lotul clujenilor, cu toate că acesta din urmă nu este chiar la zi cu pregătirea, a fost punctat ca un aspect pozitiv de către Mandorlini. Însă în ceea ce-l priveşte pe Cristi Bud, italianul a afirmat că atacantul va fi folosit în momentul în care va atinge forma arătată sezonul trecut.În ceea ce-i priveşte pe Kone, Traore şi De Zerbi antrenorul Cfr-ului a declarat că nu ştie nimic sigur despre situaţia celor trei.

Conform speselor aceluiaşi Mandorlini clujenii  trec acum printr-o perioadă de cristalizare, dar doresc să obţină victoria meci de meci.

______________

Cristina Salvan

foto: Mihaela Cora

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts