CFR aduce a treia Cupă la Cluj

Sport UBB Radio

Formaţia CFR Cluj a câştigat pentru a treia oară consecutiv trofeul Cupa României Timişoreana, în urma victoriei obţinute în partida disputată la Iaşi, în compania echipei, FC Vaslui. Întâlnire s-a încheiat cu scorul de 5-4 pentru clujeni, în urma loviturilor de departajare.

Meciul s-a întins pe durata a 120 de minute, timp în care pe teren s-au duelat două formaţii într-o încleştarea acerbă, nici una dintre cele două echipe nereuşind să aplice celeilate lovitura de graţie, atăt în timpul regulamentar de joc, cât şi de-a lungul celor două reprize de prelungiri. Astfel s-a trecut la executarea loviturilor de la 11 m.

Pentru echipa lui Mandorlini au înscris toţi cei cinci jucători desemnaţi de tehnicianul italian, respectiv Gabi Mureşan, Nicolaie Dică, Deac, Bud şi căpitanul Cadu.

Vasluienii au început prost seria celor cinci penalty-uri, primul care a ratat fiind Milisavljevici. Apoi pentru echipa moldoveană au punctat Zmeu, Raul Costin, Burdujan şi Wesley, însă la final trupa din Gruia a avut cu un gol în plus, un gol care a decis soarta Cupei.

Antrenorul Andrea Mandorlini a trimis în teren următorul unsprezece: în poartă Nuno Claro, fundaşi  Panin, Cadu, Piccolo, Edimar, mijocaşi Peralta înlocuit ăn minutul 84 de Bottone, Mureşan, DeZeri înlocuit în minutul 92 de Bud şi Culio, iar în atac Deac şi Y. Kone înlocuit în minutul 116 de Nicolaie Dică.

În urma acestei victorii CFR nu numai că a câştigat Cupa , dar a realizat şi eventul graţie titlului de Campioană a României obţinut la finele acestui sezon.

____________

Cristina Salvan

Foto: Mihaela Cora

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts