Cea mai dulce noapte din an!

Divertisment

Iulius Mall sărbătoreşte cea mai dulce noapte din an cu ocazia a cinci ani de activitate, în compania unor artişti îndrăgiţi.
Pe 10 noiembrie 2012, Iulius Mall a pregătit o noapte specială sub ritmuri îndrăgite şi preţuri atrăgătoare în toate magazinele. Nu vor lipsi prezentări de modă, sesiuni de make-up şi hair-styling, statui vivante şi 10.000 de surprize dulci vor condimenta cea de-a V-a ediţie a evenimentului “Veniţi la miezul nopţii!”.
Mandinga va urca pe scenă la ora 21.00, urmată de Loredana, al cărei recital începe la ora 22.30, iar o oră mai târziu Connect-R va încinge atmosfera. Moderatorul reprezentatiei  va fi îndrăgitul prezentator  Cătălin Măruţă.
Toată reţeaua de magazine va pune la dispoziţie preţuri de până la 20%-30% reducere, gama pentru copii ajungând si la 60 %. Oferte deosebite va oferi şi  H&M, mai exact clienţii care cumpără de 150 de lei vor primi un fashion card în valoare de 50 de lei. La Kenvelo cumpărăturile de 300 de lei vor fi plătite la jumătate, în timp ce la Terranova  cumpărătorii vor putea achiziţiona la două produse  şi vor primi al treilea gratis.
Clujenii vor avea ocazia să participe la numeroase concursuri cu premii pentru public, iar cumpărăturile în valoare de minimum 100 de lei asigură participarea la marea tombolă, programată la ora 1.00. Pentru 5 clienţi Iulius Mall pasiunea pentru shopping va fi răsplătită cu gadgeturi, norocoşii vor avea şansa să câştige câte un Samsung Galaxy S III.
Iulius Mall a pregătit şi un concurs special pentru fanii săi de pe Facebook.Toţi prietenii care votează prăjitura lor preferată de pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj, în perioada 2 – 10 noiembrie, au şansa de a câştiga, prin tragere la sorţi, noul iPad.
_____________
Veronica Borta

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts