“Cea mai dulce noapte din an” la Iulius Mall Cluj

Din oraş Eveniment

Iulius Mall a oferit aseară nenumărate premii clujenilor la Noaptea Reducerilor, iar între orele 20.00 şi 2.00 magazinele au fost deschise cu reduceri de la 10 până la 60 la sută. Premiile au constat în 5 telefoane Samsung Galaxy S 3, Noul iPad, iar alţi doi câştigători au fost trimişi în weekend la Grand Hotel Italia.

 Prezentatorul serii a fost Cătălin Măruţă, iar invitaţii spectacolului, care au susţinut concertul, au fost Mandinga, Loredana Groza şi Connect-R. Pe lângă concertul celor trei artişti a mai avut loc şi o defilare de modă în costumele de baie de la Jolidon, Candy Fashion Show şi un concurs cu premii pentru public.

Cătălin Măruţă a oferit cinci vouchere de 500 de roni la cafeneaua Marty şi Quartz invitaţilor aleşi aleatoriu din public. “Eu fac cinste pe banii domnului Mircea la cafeneaua Quartz, dacă îmi spuneţi cine e Marty în showbizul românesc?”, le-a spus Cătălin.

La finalul serii a avut loc extragerea premiilor din cadrul tombolei pe care Cătălin Măruţă le-a oferit participanţilor.

_____________

Mariana Revnic

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts