Ce umilinţă…

Sport UBB Radio

Reprezentativa Germaniei a învins selecţionata Argentinei, cu scorul de 4-0, într-o partidă din cadrul sferturilor Campionatului Mondial din Africa de Sud şi s-au calificat în semifinalele competiţiei.

A fost meciul în care Argentina lui Messi şi Tevez, antrenată de Maradona, nu numai că nu a găsit drumul spre poarta lui Neuer, dar a încasat şi patru goluri. Sud-americanii nu au găsit pur şi simplu soluţii pentru a desface o apărare aproape perfectă a nemţilor.Aceştia din urmă au jucat lucid, uneori s.au dublat în defensivă, atunci când a fost nevoie, şi au ieşit pe contraatac.

Primul gol a fost administrat repede, în minutul 3, Thomas Muller.

Sud-americanii, au înscris şi ei, în minutul 35, însă reuşita a fost anulată pe motiv de offside. Repriza secundă. Argentina zvâcneşte, asemenei unui câne care latră dar nu muşcă.

Prin urmare, tot nemţii sunt cei care marchează, bineînţeles din faze de contraatac, prin Klose în minutul 68, prin Friedrich, în minutul 74 şi din nou prin Klose în minutul 89.

O lecţie dură pentru elevii lui Maradona şi poate pentru Maradona însuşi, dar o victorie pe deplin meritată pentru germani, care merg mai departe în semifinale, unde, pe 7 iulie, vor întâlni câştigătoare partidei dintre Spania şi Paraguay.

Vezi aici programul sferturilor

Cristina Salvan

foto:prosport.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts