Ce poţi vedea la TIFF, duminică, 3 iunie

Din oraş Divertisment

TIFF pregăteşte suprize pentru public şi în a treia zi de festival.

Iubitorii de filme pot lua parte duminică la două proiecţii în aer liber: la Ursus Open Air va rula filmul “Vânătorii de capre” de la ora 21.45, pe când la Mănăştur Open Air, publicul poate viziona filmul “Beirut Hotel” din categoria Supernova, de la ora 22.00.

Un eveniment special ce are loc duminică în cadrul TIFF, este dezbaterea “Filmul şi politica”, dezbatere ce va avea loc la Casa TIFF de la ora 18.10. Tot în această locaţie, de la ora 22.00 Contemporary Noise Sextet, una dintre cele mai apreciate trupe actuale de jazz din Polonia, va încânta audienţa.

Castelul Banffy de la Bonţida va găzdui un eveniment special duminică de la ora 21.30, un cine-concert Georges Melies.

Din categoria “Ce se întâmplă, Documentarule?”, publicul poate viziona la Institutul Francez, de la ora 22.00, filmul “Cerro rico, tierra rica”.

La cinema Mărăşti vor rula filmele “Invenţia doctorului Nakamats” din categoria Focus: Danemarca cu începere de la ora 18.00, iar mai târziu, la 20.30 începe filmul “Dragonslayer” din categoria Tribute Killer Films.

Documentarul Inni prezentat la Veneţia în 2011, va rula la Odeon Cineplex, Sala 4, de la ora 22.15. Documentarul este al doilea film live cu celebra trupa Sigur Rós dupa documentarul de turneu Heima.

Publicul poate să urmărească şi proiecţii 3D la TIFF. “Hugo” este filmul 3D ce va rula duminică, de la ora 18.00 la Cinema Florin Piersic.

___________

Oana Alexa

Foto: Madalina Gorschi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts