Câştigătorii concursului Photo Happening au fost premiaţi

Educaţie Eveniment

Participanţii concursului de fotografie Photo Happening desfăsurat  în cadrul Facultăţii de Stiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din perioada 30-31 ianuarie 2013 au fost premiaţi astăzi în cadrul vernisajului expoziției.

Dintre cei peste o sută cincizeci de studenţi, profesori şi personal administrativ al FSPAC care au fost fotografiaţi pe parcursul celor două zile ale Photo Happening-ului, astăzi  au fost premiaţi cei ale căror fotografii au fost alese prin motorul de selectie aleatorie.

La această expoziţia de fotografie au luat cuvântul decanul FSPAC, conf. dr. Călin Hințea,  președintele Asociatiei ArtImage Cluj – Mircea Albu, Mihai Biriş şi de asemenea preodecanul şi iniţiatoarea acestui eveniment, Andreea Mogoş.

Printre câştigători s-a aflat și studenta Cătălina Ciolan, care a mărturisit că “a fost foarte amuzant când am făcut fotografiile prima oară şi cu siguranţă aşa va fi şi altă dată”. E a mai mărturisit că această ideea a fost una deosebită şi că işi doreşte să mai participe pe viitor.

Un alt câştigător a fost şi Răzvan Şut, numit „cel mai inspirat fotograf” şi Ioan Cusu  care a adunat cele mai multe like-uri pe rețeaua de socializare Facebook. De asemenea, a fost prezentă şi felicitată fotografa Mihaela Coste de la clubul Photo ca fiind „unul dintre cei mai sârguincioşi fotografi juniori”.

„Această activitate a fost o chestinue excelentă de cultură educaţională iar eu nu pot decât să vă felicit şi să vă mulţumesc”, a mărturisit decanul Facultăţii de Stiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, conf. dr. Călin Hințea.

 Președintele Asociatiei ArtImage Cluj, Mircea Albu  a  anunţat că in luna octombrie va avea loc Ziua Naţională a montajului audio-vizualului şi că el va fi întodeauna alături de astfel de activități. Tot el i-a îndemnat pe studenţii prezenţi să facă cât mai multe fotografii şi să nu uite că “fotografia  nu se învaţă cu pixul ci cu aparatul de fotografiat”.

_______________

Nicoleta Algeorge

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts