Caricaturi gratuite la ceainaria La Port FOTO

Din oraş Divertisment

Artistul de portrete și caricaturi, Mihai Nistor, este prezent astăzi la ceainăria La Port până seara la ora 23, unde realizează caricaturi celor cunoscuți, dar și doritorilor care vin să servească un ceai alături de artist.

În mod normal, prețul unei caricaturi color este între 50 – 100 lei, dar la invitația ceainăriei La Port, artistul realizează caricaturile în mod gratuit. Clienții ceainăriei La Port așteaptă la o cană de ceai până le vine rândul să le fie făcută caricatura.

În medie, realizarea unei caricaturi durează între o jumătate de ora și o oră: “Pot să fac o caricaturată într-o jumătate de oră de să rămâi cu gura căscată, dar de preferat ar fi o oră”, spune Mihai.

Mihai Nistor este unul dintre cei mai adorați pictori de portrete și caricaturi din România, dar nu numai, el punându-și în practică talentul și peste hotare.

Mihai s-a născut în Targoviște și s-a licențiat în grafică computerizată la Universitatea de Artă din București. El a câștigat mai multe premii la diferite concursuri de profil.

Din anul 2000, Mihai își petrece verile pe litoralul românesc pentru a-și face meseria și a-și pune în practică talentul: “Merg la mare și desenez de la 6 seara până la 3 noaptea în fieacare zi  timp de două luni. Portret alb-negru 50 de lei, color 100 de lei. Am programări și pe a doua zi” povestește artistul.

[imagebrowser id=129]

_______________

Loredana Berengia

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts