Campanie umanitară inițiată de studenții UBB

Cultură Din oraş

11358609_1130528450327754_2021092147_n

Săptămâna aceasta studenții din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității Babeș-Bolyai organizează campania umanitară,,Zilele darnice pentru copii nevoiaşi”.

Obiectivul proiectului este colectarea de jucării, alimente și haine pentru copiii orfani sau cu dizabilități din comunitatea clujeană, se informează într-un comunicat de presă emis de UBB.

,,Ideea acestui proiect cu scop caritabil a fost prezentată de mine în fața colegilor mei din Mișcarea Sportivă a Studenților Transilvăneni, asociație din cadrul facultății. Sunt foarte sensibil când vine vorba de acești copii, deoarece eu sunt orfan de ambii părinți, iar cel mai bun prieten al meu este cu dizabilități. Din cauza mai multor evenimente care m-au marcat în viață, am decis să fac tot posibilul să îi ajut pe acești copii cărora le lipsește atenția, afecțiunea părintească, dragostea și chiar speranța. Eu am trecut prin toate aceste etape și pot spune că datorită lui Dumnezeu am ajuns unde sunt acum și fac ceea ce-mi place.”

a declarat Roland Rapoș, organizatorul acestei campanii.

Conform organizatorilor scopul acestui eveniment este oferirea copiilor din centrele de plasament câteva momente de fericire, în contextul Zilei Internaționale a Copilului. Mai mult, aceștia își propun să dezvolte spiritul civic al clujenilor.

Donațiile pot fi aduse la sediul Facultății de Educație Fizică și Sport și în incinta căminului 16, din cadrul Complexului Studențesc Hașdeu. Acestea vor fi împărțite în data de 3 iunie, în cadrul unui eveniment ce va avea loc în sala Gheorghe Roman din Parcul Sportiv Universitar ,,Prof. Dr. Iuliu Hațieganu”.

– Loredana Bertișan / Sursa fotografiei: Roland Rapoș 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts