Campania Anti – Sida “Motivează-te! ” la FSPAC

Din oraş Eveniment

Studenţii Departamentului de Comunicare, Relaţii Publice şi Publicitate din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, Universitatea Babeş-Bolyai, organizează în perioada 20.05.2013 – 22.05.2013  o campanie publică intitulată “Motivează-te!”.

Compania tinde să informeze studenții asupra responsabilității și riscul infectării cu HIV/SIDA, o problemă tot mai răspândită în rândul tinerilor.

Seminarul organizat astăzi în incinta facultății FSPAC a fost susţinut de Lucian Dunărean, membru al asociaţiei „Be An Angel Romania” şi trainer pentru prevenirea HIV/SIDA.

„Am făcut un studiu în doua cluburi din Cluj, împreună cu cei de la ARAS (Asociaţia Română Anti-SIDA), cu o ambulanta privata si am constatat ca unul din douazeci si patru de persoane era infectat cu sifilis”, a declarat Lucian Dunărean.

Compania va avea loc până în data de 22 mai în cadrul căreia se vor împărți pliante informative și prezervative, vor fi organizate discuții între studenți și va fi difuzat  documentarul „We Were Here”,  având ca temă subiectul SIDA, documentar ce va încheia compania.

Sponsorii principali ai campaniei sunt asociaţia Be An Angel Romania şi Neyda Center Cluj, iar partenerii sunt Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării şi CinemAP.

Campania, iniţiată în cadrul cursului de Comunicare publică al Departamentului de Comunicare, Relaţii Publice şi Publicitate, este organizată şi promovată de echipa formata din Gordan Vlad, Ilie Bianca şi Murgoci Alexandru.

________________

Veronica Borta

Comments :1

  • Alex

    Felicitari echipei de studenti.

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts