Bugetul Clujului, dezbătut de Consiliul Local

Administraţie Din oraş

10961102_834375653270784_408998232_o

Astăzi a avut loc o dezbatere pe tema bugetului orașului pentru 2015, în cadrul căruia consilierii clujeni doresc să investească banii în promovarea obiectivelor turistice și amenajarea parcurilor.

Pentru a se putea ocupa cât mai mult de oraș, primăria are la dispoziție 180 de milioane de lei. Realizarea unui sistem integrat de parcări situat la periferia Clujului este o altă propunere care s-a discutat în ședință:


“Acces la wireless în zona centrală: Piața Unirii, Piața Muzeului, Piața Avram Iancu și Parcul Central. Realizarea unei strategi durabile a culoaruluI Someșului și amenajarea falezei acestuia, reprezintă doar câteva din proiectele pe care dorim să le punem în aplicare!” a declarat primarul orașului, Emil Boc.


Nici latura sportului nu este neglijată, proiectul de buget prevede aproximativ 4 milioane de lei pentru construirea unor cluburi sportive. Toate propunerile venite din partea consilierilor vor fi examinate de către autorități, care vor hotărâ dacă ele vor fi incluse în proiectul de buget local, urmând să fie votat în 11 februarie.

Larisa Bîldea / Sursa fotografiei: www.monitorulcj.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts