București, nu uita, Clujul e de partea ta!

Din oraş

Clujul a răsunat în această seară. Vocile clujenilor s-au alăturat bucureștenilor și au protestat împotriva corupției ce bântuie politica românească de 25 de ani. Clujenii, la fel ca întreaga Românie, s-au săturat de clasa politică ce ne conduce, s-au săturat de corupție.

România fierbe. Este un moment de cumpănă pentru țara noastră, țară în care ne-am lăsat furați de la Revoluție încoace. De data asta românii s-au săturat, s-au săturat la propriu! Nu se mai poate, iar oamenii realizează acest lucru. Bag de seamă că realizează și clasa politică românească, căci au început demisiile. Însă, nu ajunge să plece Ponta, Oprea și Piedone, toată clasa politică trebuie schimbată. . Nu mai vrem acest sistem bolnav.  E nevoie de oameni noi, oameni care să fie capabili să construiască un sistem nou, un sistem curat, care să nu ne mai oblige să ne părăsim țara.

Clujenii au scandat, având speranța că se poate schimba ceva. Și se poate schimba, cu condiția de a ne păstra voința pe care o arătăm de câteva zile încoace. Să nu ne pierdem pe drum, asta e condiția prin care, vom reuși să schimbăm ceva.

Avem nevoie de un sistem care să ne poată construi spitale, școli, străzi. Avem nevoie de un sistem care să poată avea grijă de noi. Avem nevoie de oameni responsabili, care  să ne ofere siguranță și motive să nu mai părăsim granițele țării.

O presiune mare se află acum pe umerii președintelui nostru, pe care l-am ales anul trecut, în speranța că ne va fi mai bine.  În acest moment, România nu se revoltă împotriva dânsului, dar, dacă va face un pas greșit, strada nu-l va ierta. De data aceasta, România nu mai iartă pe nimeni. Toți cei vinovați trebuie să plătească, atât pentru tragedia din clubul Colectiv, cât și pentru acești zeci de ani de suferințe și umilințe îndurate de români! România e în stradă și nu va pleca până când nu vor pleca minciuna, șpaga și corupția!

 Ramona Sion / Sursa fotografiilor: Laura Revnic 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts