Biletul de la Untold Festival asigurat prin donare de sânge

Eveniment

Campania care încurajează donarea de sânge şi care trage în acelaşi timp un semnal de alarmă tuturor românilor asupra nevoii urgente de acest lichid, a reuşit să strângă până acum 150 de tineri dornici să facă o asemena transfuzie de sânge.

Intitulată Pat with Blood, campania oferă oamenilor un mod diferit de a-şi achiziţiona biletul pentru o zi la renumitul festival din această vară, care va avea loc în dată de 30 Iulie pe Cluj Arena. Pentru a face acest pas, donatorii au fost încurajaţi să completeze în primul rând, un formular pe siteul www.untoldfestival.com.

“La nivel de ţară, nevoia de sânge este foarte mare în special în Bucureşti. Unităţile de colectare au reuşit anul trecut să adune peste 110 000 de produse de sânge care au fost trimise direct către spitalele cu cere mai mare de sânge!” a spus doctorul Doina Goşe, Directorul Centrului de Transfuzie Sanguină din Bucureşti.

Acţiunea a fost organizată de Centrul de Transfuzie Sanguină din Cluj-Napoca în parteneriat cu Institutul Naţional de Transfuzie Sanguină din Bucureşti. Până în dată de 21 Iulie inclusiv, clujenii vor avea şansa să doneze sânge la Centrul Regional de Transfuzie situat pe strada Nicolae Bălcescu, numărul 18.

Larisa Bîldea / Sursa fotografiei: www.citynews.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts