Bilanțul persoanelor decedate în Colectiv a ajuns la 32

Eveniment Sănătate

incendiu-in-clubul-colectiv-o-fata-de-28-de-ani-a-murit-la-spitalul-sf-pantelimon-bilantul-a-urcat-la-32-de-morti-18519454

Ultimul bilanț în privința incendiului din 30 octombrie din Club Colectiv, ne arată că o altă persoană și-a pierdut viața, numărul deceselor ajungând acum la 32. Este vorba despre o tânără de 28 de ani, care fusese internată la secția de Terapie intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din Capitală.

Celelalte victime, aproximativ 130, se află în continuare internate în mai multe spitale din Bucureşti, iar peste 50 de persoane se află în stare critică şi gravă.

În urma relevării primelor rezultate ale autopsiilor (a celor provizorii), s-a constat că principala cauză a deceselor victimelor din Colectiv a fost intoxicația cu monoxid de carbon, cu fum și gaze toxice, anunță Mediafax.ro. Duminică seară s-au finalizat toate autopsiile la INML (Institutul Național de Medicină Legală) „Mina Minovici” din Capitală, concluziile provizorii find deja transmise anchetatorilor. Rapoartele finale pot dura până la două săptămâni, fiind nevoie de un număr mult mai mare de analize și investigații.

– Alexandra Boierean / Sursa fotografiei: Jurnalul.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts