AUDIO | Studhub își reîncepe activitatea

Cultură

Proiectul Student Learning Hub (StudHub UBB) finanțat de către Banca Mondială prin proiectul ROSE își începe activitatea din semestrul al II-lea de luni 18 martie, cu o serie de activități menite să formeze abilități pentru reușita academică si integrarea în comunitatea academică a studenților.

În cadrul proiectului vor fi organizate workshop-uri tematice ce vor trata subiecte precum: scrierea academică, vorbitul în public, strategii de luare de notițe, managementul timpului; ateliere de coaching și dezvoltare personală cu tematici ca: strategii motivaționale și emoții constructive sau managementul emoțiilor în sesiune, dar și evenimente de tip seri de film tematice, jocuri de societate, club interdisciplinar.

La finalul programului, studenții vor primi o diploma de participare, un tricou personalizat și o legitimație cu care aceștia vor putea accesa oricand centrul de învățare Studhub. Asculta mai jos interviul oferit de Moga Maria Alexandra (voluntar al centrului de cariera ) legat de programul Student Learning Hub UBB:

– Material realizat de Elena Bejinaru

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts