AUDIO | Show-ul de improvizație ”Una scurtă” încântă publicul clujean la Cinema Florin Piersic

Cultură Din oraş

Vizita la Cluj a trupei de comedianți ce alcătuiesc distribuția celei de-a zecea ediții a spectacolului ”Una Scurtă” a stârnit numeroase reacții pozitive din partea publicului prezent miercuri seara la ”Cinema Florin Piersic”, locul în care s-au  desfășurat cele două show-uri de improvizație de la orele 18:30 și respectiv 21:00.

Printre componenții trupei de comedianți veniți să facă spectacol la Cluj s-au numărat și membrii ai cunoscutului late night show de pe HBO intitulat ”Show de seară” precum Viorel Dragu, Toma Alexandru, Sergiu Floroaia, Cristi Popesco sau Sorin Pârcălab, dar și stand-uperi consacrați pentru implicarea în concursurile de one-linere din cadrul emisunii concept ”Râzi ca prostu’ ”, din care fac parte Alexandru Minculescu și Dan Frînculescu.

Show-urile au durat o oră și jumătate, timp în care comedianții au improvizat atât pe temele propuse de host-ul show-ului Viorel Dragu, cât și pe numeroase teme venite din public.  Pe durata improvizațiilor, stand-uperii au fost împărțiți în două echipe, prima constând în Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu și invitatul special Alexandru Minculescu iar cea de-a doua în Toma Alexandru, Cristi Popescu și Sorin Pârcălab. La finalul show-ului, echipa cu cele mai multe improvizații pe temele primite devine câștigătoarea ediției.

Spectacolele au fost pe gustul publicului care nu s-a abținut de la râsete și propuneri pentru comedianții aflați pe scenă și care în unele situații  a oferit intervenții de la care comedianții au construit momente pline de haz.

Pentru a afla și reacția celor care au fost artizanii momentelor de comedie de pe scenă am stat de vorbă cu Viorel Dragu, prezentatorul celor două show-uri, căruia i-am cerut câteva impresii despre atmosfera din timpul show-ului:

În același timp, am consultat și unele voci din public pentru a vedea cât de apreciată a fost această ediție de  ”Una Scurtă”.

– Articol realizat de Christian Suciu și Alexandru Nistor

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts