AUDIO | ”Merită să aveți răbdare. Merită să-i ascultați și să vedeți punctul de vedere al persoanelor cu dizabilități”

Din oraş

Direcția de Asistență Socială și Medicală Cluj-Napoca, împreună cu partenerii săi,  au organizat o conferință de presă pentru finalizarea implementării proiectului “Understanding the diversity behind unspoken words”- UNSPOKEN. Evenimentul a avut loc la Turnul croitorilor din Cluj-Napoca.

Pentru început, s-a prezentat pe scurt tipul activităților care au avut loc, după care fiecare invitat și-a putut spune propria părere despre experiența din cadrul proiectului:

Samuel Ovidiu Tecar, un student de la Facultatea de Psihologie, și-a descris pe scurt activitatea din cadrul acestui proiect:

Crina Pop a oferit informații despre două viitoare activități în care se vor implica:

Scopul declarat al acestui proiect l-a reprezintat depășirea barierelor de comunicare interculturală cu care se confruntă tinerii cu și fără deficiențe de auz, care provin din culturi și țări diferite. În cadrul acestuia au participat 30 de tineri provenind din cele 5 țări partenere (România, Bulgaria, Polonia, Albania și Portugalia), persoane cu și fără dizabilități de auz.

Reprezentanții au menționat la final că va apărea și o broșură, de care vor beneficia totți participanții și partenerii, aceasta urmând să cuprindă un rezumat al activităților din cadrul proiectului.

– Material realizat de Krisztian Bucsi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts