AUDIO | Mașini prin Transilvania – despre pasiunea pentru mașini și cheful de plimbare

Din oraş

Dacă pentru unii începutul primăverii înseamnă weekend-uri de relaxare cu familia în aer liber, pentru alții înseamnă împărtășirea pasiunii pentru mașini. Cu mașini tunate, stoc sau în curs de modificare, pasionații de mașini se întâlnesc o data pe lună prin Transilvania, participând la plimbări sau concursuri.

Participanții se strâng cu mic cu mare să vină la aceste întruniri, unele dintre ele ținute spontan, celelalte plănuite din timp.

Sursa fotografiei: Ciungan D. Victor

Fie că este vreme bună sau vreme rea, pasiunea pentru mașini si cheful de plimbare nu îi oprește să se întâlnească și să stea la povești. Actele de caritate nu lipsesc din timpul lor liber, asociația Mașini prin Transilvania organizând si strângeri de fonduri pentru mai multe familii nevoiașe. Pe lânga haine si mâncare, s-a cumpărat si o sobă pentru a ajuta la încălzirea unei locuințe cu o familie numeroasă.

Daca v-am captat atenția și doriți sa vă implicați în activitățile sau întrunirile asociației, îi puteți găsii pe pagina de facebook Mașini prin Transilvania.

Text și Foto: Teodorescu Oana și Crăciun Adrian

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts