AUDIO: Ediție specială EuroTalk

Programe UBB Radio UBB Radio

UBB Radio a transmis astăzi de la Parlamentul European din Bruxelles în cadrul ediției specială a emisiunii EuroTalk,  realizată de Roxana Persa şi Mihaela Trombitaş.

Primul invitat al emisiunii a fost președintele Consorțiului Organizațiilor Studențești și al Asociației Studenților pentru Capitala Europeană a Tineretului 2015, Vlad Pop. El a fost prezent în acest weekend la Maribor, Slovenia, unde Clujul a fost desemnat Capitală Europeană a Tineretului 2015 și ne-a vorbit despre drumul parcurs de orașul nostru în această competiție, dar și despre cum a primit marea veste la Maribor.

Al doilea invitat a fost Sandu Zsolt Szilveszter, reprezentant din partea Societății Studenților Europeniști cu care am discutat despre premiul Nobel pentru Pace primit de Uniunea Europeană.

Tot în cadrul emisiunii a intrat în direct și colega noastră Oana Alexa care ne reprezintă la dezbaterea Connect Euranet de la Parlamentul European din Bruxelles. Invitații dezbaterii sunt europarlamentarii Rainer Wieland (Germania), Sir Graham Watson (Marea Britanie), Richard Ashworth (Marea Britanie) și Hannes Swoboda (Austria). În a doua parte a emisiunii, UBB Radio a transmis live  dezbaterea de la Bruxelles.

 

[audio:http://radio.ubbcluj.ro/wp-content/uploads/2012/11/editie-speciala-28-noiembrie.mp3]

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts