AUDIO | Curs gratuit de chitară clasică și muzică Folk

Din oraş

În perioada 4-8 Iunie, școala de Arte organizează cel de-al cincilea curs gratuit din cele 9 preconizate. După primele patru cursuri gratuite – iniţiere în pian, acordeon, orgă electronică, design vestimentar, decoraţiuni interioare, chitară electrică şi bas – Şcoala de Arte Cluj organizează, în perioada 4-8 iunie 2018, la sediul de pe str. Fabricii de Zahăr nr. 51,  cel de-al cincilea curs al său gratuit, din totalul de nouă preconizate. Este vorba de cursul de chitară clasică şi folk susţinut de expertul Cristian Zaharia.

Prin organizarea acestor cursuri intenţia Şcolii de Arte Cluj este ca la final participanţii să realizeze dacă dragostea şi înclinaţia lor către artă sunt îndeajuns de puternice pentru a putea fi fructificate în mod organizat, începând cu toamna lui 2018, în cadrul cursurilor omologate ale instituţiei.

Cristian Zaharia s-a născut în anul 1996 la Baia Mare, a absolvit Liceul de Artă din Baia Mare la secţia interpretare chitară. Acum studiază chitara la Academia de Muzică 8899 „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca sub îndrumarea profesorilor Constantin Andrei şi Iștvan Beke.

Scopul cursului este de a introduce participanţii în studiul chitarei. Vom învăţa câteva piese atât din repertoriul clasic cât şi din cel de folk, pop şi rock. Sper ca scurta noastră interacţiune cu instrumentul va stârni în rândul participanţilor o curiozitate care să ducă la dorinţa de aprofundare a acestuia”, declară expertul Cristian Zaharia.

Iată orarul cursurilor susţinute de Cristian Zaharia:

  • Luni 4 iunie între orele 19.00 – 21.00;
  • Marţi 5 iunie între orele 17.00 – 19.00;
  • Miercuri 6 iunie între orele 15.00- 17.00;
  • Joi 7 iunie între orele 18.00 -20.00;
  • Vineri 8 iunie între orele 16.00 – 18.00.

Înscrierile la acest curs pot fi făcute pe adresa de e-mail a Şcolii de Arte Cluj, scoaladeartecluj@yahoo.com.

Locația este Scoala Populara de Arte „Tudor Jarda”, de pe Str. Fabricii de Zahar nr. 51.

– Iosif Hăinală

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts