Asociații clubului Colectiv, audiați astăzi la Parchetul ICCJ

Eveniment Sănătate

61736445

Cei trei asociați ai clubului Colectiv au fost aduși astăzi dimineață la Parchetul ICCJ, fiind audiați în calitate de suspecți pentru ucidere și vătămare corporală din culpă în dosarul privind incendiul din 30 spre 31 noiembrie, soldat cu 30 de persoane decedate și aproximativ 130 de persoane rănite, dintre care unele cu răni foarte grave.

Conform Mediafax.ro, cei trei asociați ai clubului care a ars vineri noaptea, Costin Mincu, Alin Anastasescu şi Paul Gancea au fost audiația și în noaptea respectivă, imediat după incendiu, însă procurorul de caz de la Parchetul ICCJ a stabilit că este nevoie de o nouă audiere.

De asemenea, mai mulți supraviețuitori dintre cei prezenți în momentul incendiului de vineri noaptea din Club Colectiv, au făcut astăzi declarații la sediul Poliției Capitalei.
 
Astăzi, anchetatorii vor vizita toate spitalele din capitală unde se află internate persoanele rănite în incediu, pentru a primi informații despre cele întâmplate de la cei capabili să le ofere.
În ultimul bilanț, secretarul de stat Raed Arafat a anunțat că numărul persoanelor decedate a ajuns la 30, dintre care trei victime au murit ulterior, nu în momentul producerii incendiului. Alte 130 de persoane se află, în acest moment, internate la spitalele din capitală, dintre care aproximativ 90 se află în stare gravă sau chiar critică.
 
– Alexandra Boierean / Sursa fotografiei: PRO TV

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts