Asociația Produs de Cluj își extinde comenzile la nivel național

Din oraş UBB Radio

Consiliul Județean Cluj a lansat prin intermediul Asociației Produs de Cluj, o platformă on-line venită în sprijinul acestora (magazindecluj.ro) având ca scop achiziționarea de produse tradiționale ale micilor întreprinzători locali.  Conform comunicatului de presă, livrarea produselor se va extinde la nivel național.

Pe site-ul oficial, cumpărătorii pot găsi diferite sortimente de preparate: de la gemuri și siropuri, miere și produse apicole, uleiuri presate la rece, lactate și brânzeturi, la legume și fructe, produse din carne, sucuri naturale, zacuscă, pâine și prăjituri de casă, ciocolată artizanală, vinuri, produse cosmetice bio și obiecte de artizanat.

La doar o lună de la lansarea site-ului, datorită numărului mare de solicitări venite din partea clienților din afara județului Cluj, organizatorii au decis ca toate comenzile să fie onorate și livrate nu doar în municipiul Cluj-Napoca și zona metropolitană, ci și în întreaga țară începând cu săptămâna următoare.

95683829_2883307801746155_5419676577778630656_o

Platforma on-line magazinprodusdecluj.ro cuprindea la începutul demarării proiectului produse provenite de la 16 antreprenori clujeni, dar în prezent numărul acestora a crescut constant, astfel că s-a ajuns la un număr de la 23 de mici fermieri și oameni de afaceri clujeni, totalizând peste 100 de locuri de muncă. Pe viitor lor li se vor adăuga și alți producători, din județ, dar și din țară, solicitările acestora fiind în așteptare.  Conform celor de la Monitorul Cluj

„ambalarea se face de către angajații asociației Produs de Cluj, în două spații autorizate prevăzute cu temperatură controlată, din cadrul Agrotransilvania S.A, societate aflată, la rândul ei, sub autoritatea Consiliului Județean.”

Doar în ultima lună s-au înregistrat cca. 500 de clienți care au plasat comenzi în magazinul on-line, aceștia achiziționând peste 9.000 de produse tradiționale locale, proaspete și de calitate.

Sursa: ProdusdeCluj, ProdusdeCluj, ProdusdeCluj

Alesandra Nicoară

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts