Apple a lansat iPhone SE, un smartphone puternic, cu preț atractiv, dar cu un design vechi

Tech UBB Radio

Apple lansează un nou model de smartphone, iPhone SE. Telefonul a fost lansat miercuri în Statele Unite ale Americii, exclusiv în mediul online.

iPhone SE îmbină designul lui iPhone 8 și principiile de construcție ale lui iPhone 6, smartphone lansat în 2014. Telefonul beneficiază de sistemul Touch ID în partea de jos, deasupra și dedesubtul ecranului având rame late.

Noul iPhone are ecranul de 4.7 inch, fiind disponibil cu 64/128/256 GB spațiu de stocare și trei culori: alb, negru și roșu. La fel ca iPhone 11, și acest smartphone va avea la bază chipset-ul A13 Bionic.

Partea foto pare să nu fie cea mai importantă a noului iPhone, având o singură cameră de 12 MP, cu toate că Apple spune că telefonul este capabil să combine informațiile din mai multe fotografii în una singură, proces numit Smart HDR.

Deși încă nu a fost comunicată capacitatea bateriei, aceasta pare să fie similară cu cea a iPhone-ului 8, deoarece majoriatea componentelor ar trebui să fie aceleași. De asemenea, iPhone SE suportă Wi-Fi 6, Gigabit LTE şi dual-SIM (un SIM normal şi un eSIM).

La fel ca celelalte iPhone-uri, va fi inclus un abonament gratuit la Apple TV Plus, timp de un an, iar prețurile smartphone-ului pornesc de la 399 dolari pentru vrianta de 64 GB, 449 dolari varianta de 128 GB și 549 doari varianta de 256 GB.

iPhone-ul SE va putea fi precomandat începând cu data de 17 aprilie, iar livrările se vor face din data de 24 aprilie.

Sursa: Apple

Sonia Lujerdean

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts