Alo, Bruxelles? | Implementarea noii Politici Agricole Comune în România

Euranet Plus

Un studiu comandat de Parlamentul European și intitulat “Implementarea noii Politici Agricole Comune în România” relevă faptul că fermierii sunt optimiști, dar, în același timp, precauți.

Uniunea Europeană se pregăteşte pentru o nouă Politică Agricolă Comună, care să aibă în vedere furnizarea de alimente sigure și sănătoase în condiţii de protejare a mediului şi de combatere a schimbărilor climatice, fără a scăpa din vedere asigurarea unui nivel de viață corect pentru fermieri. În luna noiembrie a anului trecut, a fost realizat, la comanda Parlamentului European, un studiu intitulat “Implementarea noii Politici agricole Comune în România”. Conform celor peste 600 de respondenţi, toţi cu ferme mai mari de 30 de hectare, aceştia sunt optimişti în privinţa noii Politici Agricole Comune, însă gradul de optimism scade pe măsura creşterii suprafeţei exploatate.

– Articolul integral se găsește pe site-ul Radio România Internațional / Sursa fotografiei: Carmen Avram (sursa foto: © European Union 2019 – Source EP/ Photographer Philippe BUISSIN)

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts