Alegeri în SUA. Luptă strânsă între Obama şi Mitt Romney

Internaţional

Întrecerea este pe ultima sută de metri! Mâine se va decide cine va conduce SUA în continuare, preşedintele actual Barack Obama sau contracandidatul său Mitt Romney.
Un sondaj publicat duminică seară de către Wall Street Journal şi NBC News îl creditează cu 48 % intenţii de vot pe Barack Obama şi cu 47 % pe Mitt Romney, cei doi fiind aproape la egalitate, potrivit Mediafax.
“Nu este doar o alegere între două partide sau doi candidaţi, ci este o alegere între două viziuni asupra Americii. Pe de o parte, puteţi alege să vă întoarceţi la politicile care au zdrobit economia noastră sau puteţi să mă ajutaţi să construiesc un viitor care se axează pe o clasă de mijloc puternică şi în creştere”, a declarat actualul lider de la Casa Albă Barack Obama, conform CNN.
Nici republicanul nu s-a lăsat mai jos, încercând să convingă electoratul să-l  voteze. “Votul vostru  ajunge în întreaga ţară …şi în inima mea. Această cale pe care ne aflăm, cea pe care am fost până acum, nu va duce la un viitor mai bun.  Această cale înseamnă o datorie de 20 de trilioane”, Mitt Romney contracandidat la alegerile prezidenţiale.
 Mâine cursa pentru alegerile prezidenţiale din Statele Unite va lua sfârşit.
_____________
Veronica Borta

Foto: nydailynews.com

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts