Agenţii de poliţie au propriul sindicat

Administraţie Social

Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP) are, de astăzi, un birou teritorial în Cluj-Napoca. Acesta este prezidat de Mandache Constantin, agentul secţiei de poliţie nr. 6, urmat de vicepreşedintele Răzvan Stejeran (foto st.).

Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP) are, de astăzi, un birou teritorial în Cluj-Napoca. Acesta este prezidat de Mandache Constantin, agentul secţiei de poliţie nr. 6, urmat de vicepreşedintele Răzvan Stejeran (foto st.)Demararea acestui sindicat a început în 16 aprilie şi are, până la ora actuală, 118 membri. SNAP reprezintă numai agenţii de poliţie şi este unic în România prin reunirea unei singure categorii de funcţionari. La nivel naţional, acesta a fost constituit la sfârşitul anului 2007 şi întruneşte peste 1000 de reprezentanţi.

“Nu am considerat că drepturile agenţilor de poliţie ne sunt respectate îndeajuns de către celelalte sindicate care există, momentan, la nivelul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Cluj şi s-a înfiinţat un sindicat care va urmări respectarea drepturilor agenţilor de poliţie precum şi promovarea intereselor sociale, profesionale şi economice ale agenţilor”, a declarat Răzvan Stejeran, vicepreşedintele  biroului teritorial din cadrul SNAP.

SNAP îşi mai propune înfiinţarea, la fiecare două săptămâni, a unui birou teritorial judeţean, ca la finele anului să existe peste 10 mii de membri.

Simona Sauca

Foto: Otilia Chiş

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts