A doua ediție a TEDx Eroilor, Pay It Forward

Din oraş Eveniment

Cea de-a doua ediție a TEDx Eroilor va avea loc în data de 10 decembrie 2011 la Cinema Victoria din Cluj-Napoca, cu tema Pay It Forward. Printre speakerii evenimentului se regăsesc lideri din diferite domenii, care sunt pregătiți să împărtășească trăiri valoroase și idei noi împreună cu cei prezenți în sală.

În cadrul TEDx Eroilor vor conferenția Cornelius Brody – CEO iQuest, Simona Baciu – fondatoarea Școlii Internaționale Cluj, Șerban Țigănaș – Președintele Ordinului Arhitecților din România, Adrian Florea – trainer și managing partner la Trend Consult Group.

Personalitățile vor avea ocazia de a-și povesti experiențele de viață și de a da mai departe acele valori și idei care i-au ghidat de-a lungul timpului. TEDx Eroilor Pay It Forward își propune să creeze spațiul și contextul în care acest schimb de valori să fie transmise generației tinere și comunității. Evenimentul va însemna 6 ore de prezentări în cadrul cinematografului Victoria de pe Bulevardul Eroilor și 8 invitați ce vor avea discursuri de maximum 18 minute. De asemenea la eveniment vor fi prezenți 100 de participanți, selectați pe baza scrisorilor de motivație.

Prima ediție TEDx Eroilor a avut loc pe data de 8 aprilie și a avut ca temă Choices.

Pentru mai multe detalii despre proiect: http://www.tedxeroilor.com/

____________

Andreea Stăicuț

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts