UBB Radio / Emisiune – Cluj, Capitala Europeană a Tineretului 2015

UBB Radio

În cadrul emisiunii dedicată Clujului, Capitala Europeană a Tineretului, aţi avut ocazia să aflaţi informaţii despre cele trei proiecte importante care vor avea loc în Cluj, în perioada următoare.

Primul, Culorile Tinereţii, este un festival ce reuneşte peste 100 de participanţi proveniţi din 20 de ţări şi care celebrează tinereţea şi diversitatea culturală. Invitata care a vorbit despre acest proiect a fost Roxana Ţurcanu, coordonatoarea Festivalului Studenţilor Francofoni din Europa Centrală şi Orientală.

Al doilea proiect, iniţiat de către Mădălin Potoroacă, Clean Cluj 2015, se va desfăşura în perioada 6-7 mai, timp în care aproximativ 200 de voluntari vor curăţa orașul cu aparate de curățenie profesionale.

Al treilea proiect, prezentat în cadrul emisiunii, a fost Alege Sportul – Zilele sportului la Cluj, eveniment ce va avea loc în data de 24-25 aprilie în parcul sportiv Iuliu Hațieganu. Participanţii vor avea ocazia sa ia parte la practicarea a peste 20 de ramuri sportive, printre care şi judo, box, atletism, culturism&fitness, cățărare, orientare în alergare, zumba, gimnastică și multe altele. Detaliile au fost subliniate de către Bogya Zoltan.

Larisa Antal şi Larisa Bîldea

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts