„Hai la mal” împreună cu Asociaţia culturală EvolArts!

Eveniment Mediu

Albia râului Someș va fi curățată într-o acțiune ecologică, organizată în Cluj-Napoca, de Asociația non-profit EvolArts, sâmbătă, 19 mai, de la ora 9:00.

Pe lângă sloganul „Hai la mal”, sub care se va desfăşura întreaga activitate, acțiunea în sine cuprinde și o chemare către toţi cei care înţeleg că deşeurile de pe malurile râului au fost plasate acolo de mâna omului şi doar aceasta le poate face să dispară.

Someşul va fi împărțit în șase sectoare, ce vor fi distribuite în funcţie de numărul participanţilor, pe echipe, iar pentru o organizare cât mai bună, voluntarii sunt rugaţi să contacteze organizatorul în prealabil, la adresa de e-mail office.evolarts@gmail.com sau pe pagina de Facebook/ Hai la mal.

În ziua respectivă, de la ora 8:00, organizatorii vor sta la dispoziție cu mai multe informaţii, la Info Point-ul din strada Horea (lângă Camera de Comerț).

Asociația culturală EvolArts, împreună cu Outdoor4U și La Gazette, își propune o zi dedicată curăţării malurilor Someşului. Această acţiune este menită desfăşurării pe termen mediu spre lung, nu doar pentru a ne asigura în fiecare primăvară că mediul urban, care ne înconjoară, este unul plăcut, sănătos, aspectuos şi definitoriu pentru locuitorii Clujului, ci şi pentru educarea populaţiei în spiritul bunului-simţ şi al protejării naturii.

Înfiinţată cu puţin timp în urmă, organizaţia non-guvernamentală EvolArts are ca scop susţinerea şi promovarea culturii, în toate formele ei.

__________________________

Mădălina Lavinia Vîtcă

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts