„Go Free Awards” premiază comunitatea academică şi în 2012

Din oraş Eveniment

Go Free – Asociaţia pentru Sprijinirea Societăţii Civile vine în acest an cu o nouă ediţie a galei pentru recunoaşterea tinerelor talente din mediul academic clujean.

Ediţia din acest an a Go Free Awards are ca element de noutate accentul pe participarea publică şi pe contribuţiile studenţilor şi profesorilor din Universitatea Babeş-Bolyai în comunitatea locală.

Nominalizările pentru Gala „Go Free Awards” se pot face online până pe 6 mai pe pagina www.gofree.ro, la secţiunea Formular de înscriere. Orice student sau profesor poate nominaliza una sau mai multe persoane prin oferirea unui set minim de informaţii despre persoana nominalizată şi precizând meritele acesteia. Activităţile studenţilor şi rezultatele obţinute trebuie să fie desfăşurate în perioada ianuarie 2011- aprilie 2012.

Categoriile Galei sunt: „Premiile Academice”, „Premiile Civice” (Student Voice, Cea mai bună campanie publică, Profesorul Go Free), „Premiile Go Free” şi „Zmeura Go Free”, iar Gala de premiere are loc pe12 mai 2012.

Premiile academice vizează studenţii din Universitatea Babeş-Bolyai, dar şi profesori care, prin activitatea lor activitatea, pot fi consideraţi modele de succes în comunitatea academică.

La categoria Premii Civice vor fi premiate persoanelor care au spirit de acţiune, iniţiativă şi prezenţă vie în comunitate. De asemenea, vor fi premiate campaniile cu cel mai mare impact în comunitatea academică/clujeană realizate de studenţi.

La categoria Zmeura Go Free studenţii vor avea libertatea de a nominaliza acei profesori a căror activitate profesională nu o consideră potrivită pentru funcţia pe care o îndeplinesc.

____________

Oana Alexa

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts