“U” Cluj, un egal în minutul 90

Sport UBB Radio

 Duelul de sâmbătă din etapa 24 a Ligii secunde, disputată pe stadionul “Clujana”, între “U” Cluj şi CSM Râmnicu Vâlcea s-a finalizat cu scorul de 1-1Duelul de sâmbătă din etapa 24 a Ligii secunde, disputată pe stadionul “Clujana”, între “U” Cluj şi CSM Râmnicu Vâlcea s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Partida a fost dominată de studenţi, însă în minutul 64, oaspeţii reuşesc să transforme singura ocazie spre poarta alb-negrilor întrun gol valabil, înscris de Jaka Stromajer. Lucrurile păreau să se îndrepte spre un final nefericit pentru studenţi, dar lovitura liberă a lui Dolha, preluată de Unguruşan, deviază mingea în poarta adversarilor reuşind astfel un egal cu vâlcenii.

” Nu există diferenţe majore între echipe, chiar dacă ei se află în clasament pe locul 2 şi noi pe 13. Ne-a fost dificil să jucăm având în vedere faptul că ne lipsesc 7 oameni însă orice joc cumulat e un câştig. Acasă totul se dublează atât efortul cât şi riscul pentru că trebuie să te impui”, a declarat antrenorul “U” Cluj, Marius Popescu.

Studenţii vor juca următorul meci în deplasare unde vor întâlni ca şi adversară, echipa CFR Timişoara.

Alina Solovăstru

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts