Vehiculele readuc atomosfera Clujului de epocă

Din oraş Eveniment

Expoziţia ,,Primăvara Clujului de altădată" a adunat 15 maşini din ani 1928-1948, maşini rare şi restaurate stil retro din ani 60Parfumul epocii de altădată a putut fi retrăit de clujeni în acest weekend în Parcul Central. Clubul vehiculelor de epocă din România împreună cu cetăţeni ce împărtăşesc această pasiune, au realizat  prima expoziţie a maşinilor de epocă din perioada antebelică şi interbelică.

Expoziţia “Primăvara Clujului de altădată” a adunat 15 maşini din ani 1928-1948, maşini rare şi restaurate stil retro din anii 1960, Fiat-uri din 1938, Mercedes-uri din 1940, limuzine de epocă, Forduri din 1963 şi câteva maşini din Bucureşti precum un Ford A Roadster din 1928 sau Fiat Topolino din 1938.

,,Suntem pentru prima dată după 1990 în Cluj. Am ţinut foarte mult să organizăm această expoziţie aici şi ne bucurăm  că suntem aici de sărbători. Este o expoziţie consistentă şi ne bucură faptul că ni s-au alăturat şi mulţi clujeni care nu fac parte din clubul nostru dar care au maşini destul de vechi din ani 50-80″ a declarat preşedintele Clubului vehiculelor de epocă, Nicu Apostol.

Clujeni prezenţi au avut parte de o paradă a maşinilor de epocă prin centrul istoric al Clujului, de tineri îmbrăcaţi în costume de epocă şi de asemenea de muzica anilor de altădată.

Ioana Balea

Foto: Andrei Candrea

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts