“Salonul de primăvară al scriitorilor” la Cluj-Napoca

Cultură Din oraş

Cea de-a 19-a ediție a Festivalului Internațional “Lucian Blaga” și-a deschis porțile astăzi, la Cluj-Napoca. Tema evenimentului abordată în acest an s-a intitulat “Lucian Blaga în lumina nouă”.

“În general sunt preocupată de artă și fotografie, iar prin acest vernisaj am expus ceea ce m-a impresionat în călătoriile mele”, a explicat Elena Abrudan, șefa catedrei de jurnalism a Universității “Babeș-Bolyai”  Programul festivalului s-a desfășurat pe durata întregii zile și a surprins mai multe evenimente organizate în cinstea poetului Lucian Blaga precum: depunere de jerbe, recital de poezie sau vernisaj de fotografie.

“Ceea ce am expus astăzi este o concretizare a preocuparilor mele în domeniul comunicării vizuale, materie pe care o predau studenților la departamentul de jurnalism. În general sunt preocupată de artă și fotografie, iar prin acest vernisaj am expus ceea ce m-a impresionat în călătoriile mele”, a declarat Elena Abrudan, șefa catedrei de jurnalism a Universității “Babeș-Bolyai”.

Clujenii pot admira în cadrul vernisajului opere ale artiștilor Mariana Bojan, Doina Cetea și Ion Cristofor.

Nechifor Mihaela

Foto: Badea Ioanaleave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts