“Sinucigaşul” ajunge şi la Cluj

Din oraş Eveniment

Piesa de teatru “Sinucigaşul” în regia lui Felix Alexa, care îl are în rolul principal pe marele actor Dan Puric, va putea fi vizionată şi la Cluj în data de 21 februarie la Teatrul Naţional Lucian Blaga din Cluj-Napoca.

Spectacolul este conceput după piesa de teatru a dramaturgului soviet Nikolay Robertovich Erdman, care pune în scenă viaţa tragicomică a lui Semion Semionovici Podsekalnikov, o viaţă în care tragicul se îmbină cu umorul şi ajunge un fel de comedie neagră. Această poveste au mai vrut în trecut să o pună în scenă  mari regizori precum Meyerhold şi Stanislavski, dar pe care a interzis-o însuşi Stalin.

Premiera acestei piese de teatru a avut loc în Bucureşti, în data de 24 mai 2009.

Alături de Dan Puric pe scenă vor urca : Marius Bodochi, Costel Constantin, Adela Mărculescu, Ileana Olteanu, Marius Manole, Tania Popa, Silviu Biriş, Maria Buză, Andrei Finţi, Lamia Beligan, Rodica Ionescu, Florin Lăzărescu, Tatiana Constantin/ Ana Macovei, Vitalie Bichir, Alexandru Nedelcu şi Nikita Dembinski.

Spectacolul va ava loc luni, 21 februarie 2011, la Teatrul Naţional Cluj de la ora 19, preţul unui bilet fiind de 100 lei.

__________

Andreea Oegar

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts