Ziua Europei, celebrată la Cluj-Napoca

UE

Ziua  Europei aduce cu ea o serie de conferinţe şi proiecţii foto cu tema „Bicicleta – factor al dezvoltării durabile în Uniunea Europeană”. Acestea se vor derula pe parcursul a trei zile: 3, 5 şi 9 mai, de la ora 20:00, în sala Aula a Facultăţii de Studii Europene (FSE), str. E. de Martonne nr.1.

Programul celor trei zile de conferinţe şi proiecţii foto este următorul:

Marti, 3 mai, ora 20:00, sala Aula FSE – va avea loc conferinţa cu tema “Cicloturismul ca nouă preocupare a UE”, după care va urma proiecţia foto “Părţi ale Europei: Corsica văzută de pe bicicletă”

Joi, 5 mai, ora 20:00, sala Aula FSE – va avea loc conferinţa cu tema “Bicicleta – componentă esenţială  a mobilităţii urbane durabile în Europa”, după care va urma proiecţia foto “Bruxelles-ul la ora bicicletei”

Luni, 9 mai, ora 20:00, sala Aula FSE – va avea loc conferinţa “Bicicleta ca factor de dezvoltare în mediul rural”, după care va urma proiecţia foto “Vizitând pe bicicletă zonele rurale montane din România”.

Evenimentele sunt organizate de Facultatea de Studii Europene (FSE) a Universităţii Babeş-Bolyai în colaborare cu Clubul de Cicloturism „NAPOCA” (CCN).

________________

Baciu Anca

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts