Ziua Copilului se sărbătorește timp de cinci zile la Cluj

Din oraş

Afis a4 cu parteneriActivități diverse precum dans, proiecții de film, escaladă și multe altele vor putea fi practicate de către copiii din Cluj-Napoca în perioada 1-5 iunie a.c., în Parcul Central din oraș, în cadrul evenimentului Lolly Boom.

Despre evenimentul ce va avea loc începând din 1 iunie, timp de cinci zile, în Cluj-Napoca, organizatorii afirmă: „Alături de copii aveți șansa să trăiți cinci zile ca-n basme ori povești. De ce? Pentru că bucuria va fi peste tot în jur, râsetele copiilor adunați în parc vă vor face să simțiți vă auziți cea mai minunată melodie pe care o ureche umană ar putea să o asculte: inocență, entuziasm, pasiune, încântare, nerăbdare, frumusețte, dragoste și apreciere”.

Organizatorii îi îndeamnă pe părinții clujeni să participe împreună cu copiii lor la festivalul special dedicat copilăriei, unde fiecare adult se va simți, cel puțin pentru o zi, din nou copil: „Copii, veniți de vă distrați. Iar voi, părinți, veniți la festival nu ca să vă retrăiți copilăria, ci ca să vă trăiți maturitatea cu sufletul de copil. Cât un grăunte, tot a mai rămas. Va fi o experiență pe care toți o vom purta cu drag în suflet și în amintiri”, se arată în comunicatul de presă remis de către organizatori, Fantasmagia și Pikaso Events.

Evenimentul se află la cea doua ediție, iar după spusele organizatorilor, festivalul a fost prelungit, de la 3 zile la 5, datorită succesului pe care l-a avut prima ediție.

Părinții își pot înscrie copii la fața locului sau online accesând website-ul www.lollyboom.ro.

– Cosmin Criste 

 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts