Zilele turismului la Cluj

Din oraş Eveniment

A doua ediţie a târgului „Zilele turismului”, desfăşurat la Cluj, oferă companiilor şi organizaţiilor de profil ocazia de a promova atracţiile şi activităţile turisitice din ţara noastrăA doua ediţie a târgului „Zilele turismului”, desfăşurat la Cluj, oferă companiilor şi organizaţiilor de profil ocazia de a promova atracţiile şi activităţile turisitice din ţara noastră.

Evenimentul, organizat în perioada 4-7 mai, a debutat astăzi cu târgul de turism montan „Mocăniţa”. Sub sloganul „Zi-le de turism”, acesta mai propune clujenilor proiecţii video, conferinţe despre tehnici de supravieţuire şi de prim ajutor, oferte de vacanţă şi excursii, demonstraţii, internship-uri, dar şi o tombolă cu premii.

Împătimiţii de rafting, alpinism, caiac şi de alte sporturi extreme vor avea ocazia să se înscrie în cluburi sportive de profil precum Clubul Alpin Român, Extreme Zone Adventure, Salvamont Cluj sau Clubul de Cicloturism „Napoca”.

În această perioadă, organizatorii târgului asigură studenţilor vizita gratuită la Muzeul Universităţii, al Farmaciei, de Speologie şi la Muzeul Etnografic.

Alina Radulov

Foto: Otilia Chiş

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts