Zilele Marketigului au loc la Casa de Cultură a Studenților, între 7 și 9 mai

Din oraş

Asociația Studenților secției de Marketing (ASM), una dintre principalele organizații ale studenților UBB-FSEGA, organizează la Casa de Cultură a Studenților, în perioada 7-9 mai, cea de-a XIII-a ediție a evenimentului Zilele Marketingului. Anul acesta participanții au ocazia să cunoască specialiști de marketing care vor prezenta teme de actualitate din domeniu, cu o mare aplicabilitate în viața de zi cu zi.

Studenții dornici să își formeze o carieră în domeniul marketingului vor avea parte de o experiență ce le va lărgi orizontul cunoștințelor. Sesiunile de public speaking, workshop-urile, și interacțiunile cu specialiști în domeniu au scopul de a fi un sprijin moral și un mediu care încurajează îmbogățirea culturală.

Asociaţia Studenţilor secţiei de Marketing este cea mai veche organizaţie de voluntariat din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor.  Asociaţia îşi propune să ofere tuturor studenţilor pasionaţi de marketing ocazia de a-şi mări bagajul informational și de a pune în practică noțiunile teoretice studiate de-a lungul anilor universitari.

– Arboreanu Alexandra / Sursa fotografiei: pagina evenimentului

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts