Workshop pentru susţinerea lucrării de licenţă, organizat de Centrul de Carieră al UBB

Din oraş Studenti

Centrul de Carieră UBB a organizat marţi un workshop dedicat studenţilor din anii terminali, pentru a-i ajuta să îşi structureze mai bine prezentarea lucrării de licenţă în faţa comisiei, dar şi să îşi stăpânească emoţiile în cele 10 minute ‘‘de glorie’’. În cadrul atelierului, Oana Ghimbuluţ şi Roxana Vescan, consilieri în orientare profesională, au interacţionat cu studenţii, dezbătând subiecte esenţiale ale unei prezentări reuşite: depăşirea emoţiilor şi blocajelor, organizarea timpului şi structurarea discursului şi a slide-urilor.

Workshop-ul face parte dintr-o serie de întâlniri pe tema licenţei, fiind abordate şi problema redactării şi a metodologiei, iar în ultima parte, care va avea loc în luna iunie, studenţii vor simula susţinerea propriei lucrări.

Studenţii interesaţi pot participa la workshop şi marţi, 30 mai, de la ora 17.00, la sediul CCARMA, de pe strada Universității 7-9. Rezervarea locului se face completând formularul de înscriere de pe pagina evenimentului, Workshop – susţinerea lucrării de licenţă sau disertaţie.

– Diana Cîmpean

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts