Workshop: Jurnalismul quality în era digitală

Din oraş

Centrul Cultural German Cluj-Napoca, în parteneriat cu Asociația Profesioniștilor din Presă – Cluj, organizează un workshop despre jurnalismul quality în era digitală pe 24 și 25 martie la Centrul Cultural German Cluj-Napoca.

Specialistul german Daniel Koch, redactorul șef al revistei Intro, va aborda problema impunerii jurnalismului tradițional de calitate în fața bloggerilor, a utilizatorilor de rețele sociale deveniți autori, a fenomenelor de click-bait și fake news. De asemenea se va vorbi despre cum poate funcționa jurnalismul quality în mediul online, care sunt criteriile principale ale prezenței online a unui ziar și cum se poate obține o mai mare valoare din conținut de calitate

Participarea este gratuită. Înscrierea se face la prog@kulturzentrum-klausenburg.ro până pe data de 15 martie și trebuie să include o mică prezentare (numele și locul de muncă). Persoanele care vor fi acceptate, în limita locurilor disponibile, vor fi anunțate pe e-mail până la data de 20 martie. Workshopul va avea loc în limba engleză.

Program:

24 martie, 18:00 – 20:00: Introducere
25 martie, 10:00 – 17:00: Workshop

– Maria Grigoraș

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts